571101

What

Species Identification Confidence: 
I'm very confident
Observation Method(s): 
Nest, Den, Burrow or Habitation Observed
Count: 
1
Count Type: 
Absolute
Sex: 
Not Applicable
Life State: 
Alive
Life Stage: 
Unknown

Where

Location: 
Decimal Degrees: 44.4,-116.2
Location Precision: 
±200 meters
Location Resource: 
Latitude/Longitude defined
Location Use: 
Breeding
Habitat Description: 
nest located in mature, mixed conifer stand - ponderosa pine and Douglas fir, nest located in 103' tall, 15" dbh ponderosa pine.
Game Management Unit: 
County: 

When

Date Time: 
January 1, 2006 (All day) to December 31, 2006 (All day)
Date/Time Precision: 
31560000
Date Notes: 
Year reported

Who

& How

Survey Method: 
Incidental Observation
Source Agency: 
U.S. Forest Service
SA code (IDFG Reference Code): 
Location Unresolveable: 
No
Source Type: 
Animal Observation Report (Sightings)
Source ID: 
URN:IDFG:Bibliography:N04IFG01IDUS:ObserveDetailID:62308
ObserveDetailID: 
62 308
Verification Status: 
Trusted